fredag 29. januar 2010

Paisley-fugler...:o)

Måtte bare legge ut disse herlige fuglene i paisley fra Green Gate og jeg, lagde de i dag, var de ikke morsomme?? Ofret et kjøkkenhåndkle for hjerter og fugler i dag:o) Syns Green Gate har så masse flotte mønstre på stoffene sine, men jeg tror ikke det selges i metervare?? Det skulle de ha gjort, men da hadde det vel kanskje ikke vært så mye salg av tepper og puter...:o))

 
 


Takker for mange flotte tilbakemeldinger på fuglene jeg laget i går... De er laget etter mønster som jeg fant i en Tilda bok, mener jeg og huske?! Var noen som lurte på om jeg brukte mønster, og det er klart jeg gjør - jeg KAN jo IKKE sy egentlig:o)

Ønsker alle en herlig helg! Vår er brukt opp før den begynner, det er kun fotball, fotball, fotball og håndball hele helgen med lille K og store K! Heia, heia:o)

Klem Line

torsdag 28. januar 2010

Fuglene kvitrer i trærne:o)

I alle fall i mitt tre:o) I dag har det vært sol og nyyydelig vær, og jeg har laget noen fugler...Kjøpte noen vårlige, herlige stoff på panduro og "bare måtte" lage disse søte små...:o)De byttet plass med englene på trollhasselen på peisen, og gir en deilig vårfølelse!
Englene måtte vike, men jeg syns de er så skjønne så jeg klarer ikke helt pakke de bort med julepynten... De ble hengt på en lysestake istedet, så kan jeg heller gjemme de bort når snøen forsvinner:o))Ha en flott Torsdag - snart helg...:o))


Klem fra Line

fredag 22. januar 2010

♥ Bakedag ♥

I dag har det vært Den Store Bakedagen!


Her er dobbel bolledeig til heving og horndeigen eltes i kjøkkenmaskinen:o)
Hornene er fyllt med skinke og ost og klare for ovnen... Bolledeigen hever snart ut av bollen:o)
(Og neeeeiiii, det er ikke jeg som har skrevet på tavlen... *plystre*)Mmmmm. nå lukter det godt, og fryseren blir full av deilig hjemmebakst...

Ønsker dere allle en God Helg!

Klem fra Meg ♥

torsdag 21. januar 2010

Har flere drømmer...

Har en drøm... det kalte jeg bloggen min! Men den kunne godt hete Har tusen drømmer:o))
Akkurat nå drømmer jeg ikke om det lille røde huset i skogen med stor hage og epletrær... nå drømmer jeg om et STORT hus med hage og epletrær! Sånn som denne her - midt i blinken - 340 kvm:o)
Jeg trenger mer plass, retten og sletten! Ønsker meg et stort og luftig soverom med plass til søte kommoder og sminkebord... Ønsker meg et stort kjøkken med masse skapplass, benkeplass og skap opp til taket (er sååå lei all møkka som havner oppå skapene!) Ønsker meg stort, delikat bad med plass til alt et bad skal ha plass til + litt til... Ønsker meg kjellerstue til barna, slik at de kan ha mange venner på besøk - samtidig! Men mest av alt ønsker jeg meg et vaskerom!!!! Nå er vaskemaskinen på kjøkkenet i første etage, skittentøyskurvene i gangen i annen etage, tørketrommelen ute i boden og tørkestativet litt overalt - enten i stua eller på soverommet = dårlig luft! Disse bildene ligner på noe "jeg kunne klart og leve med" :o)

 
 


Så ønsker jeg meg nye skap i stua, ny TV-benk og ikke minst, NY SOFA! Men har man valgt sort, stor og møkkete hund, ja da får man bare velge bort NY SOFA:o( Jeg har i alle fall kjøpt meg Durance skyllemiddel i dag, og i morgen rives trekkenet av sofaputene og stappes i vaskemaskinen, så LUKTER den i det minste godt:o)) Her er hunden som griser i sofaen:o) 
Jaja, det var dagens lille ønske-seg-stund..., så kan jeg jo bare håpe på den stoooore LOTTO-gevinsten på lørdag - jiiihaaaa:o))

Ha en fortsatt god Torsdags kveld, i morgen er det HELG!

Klemmer fra Line

(PS: Alle bildene er hentet fra FINN.no)
(Ikke hunden da, Buster er vår:o))

onsdag 20. januar 2010

Pakke i posten:o)
I dag kom det en engel i postkassen min, og det er ikke hver dag det skjer.. :o))
Den var stor, flott og i sølv, med hvitt silkebånd til oppheng!!
Jeg vant den på en Give-Away hos denne snille damen, det var en av fugleungene hennes som trakk ut min blogg, kjempegøy:o))Klem Line

søndag 17. januar 2010

GreenGate er fint det, men...

... kan ikke måle seg med denne!!! Lille K hadde var ute på handletur med venninnen sin på Torsdag, de skulle handle klær til Build a Bear'ene sine... Hun brukte sine siste penger på en kopp til mamma, og det er den fiiineste koppen som finnes:o)) Jeg bruker den hver dag... Tusen takk lille K, du er verdens beste datter:o))
Prøvde meg på et nytt "prosjekt håndarbeid" her om dagen, og lagde en oppslagstavle! Hehe, båndene ble vel ikke akkurat der jeg hadde tenkt at de skulle være, og det ble litt "stoffklumper" her og der... Men syns det ble litt søt da (stoffet er jo så koselig - Tildastoff)
Litt artig med disse tingene som er Homemade, blir liksom litt sånn som når barna kommer hjem fra skolen og har laget noe, og jeg syns jeg skylder meg selv og ha det fremme og, men kan jo fint være at det byttes ut med noe annet etterhvert... Vet ikke om husbonden syns det er like kult med "Homemade by Me" rundt i hele huset, han rister fælt på hodet om dagen:o))Nei, NÅ er det natta, i morgen er det ny uke - med nye muligheter:o)

♥ Nattaklem fra Meg

torsdag 14. januar 2010

... og mens jeg var igang:o)

Ja, takk - Odd Molly

Litt Odd Molly velvære...:o))... og kanskje litt DAY Home!

By Ti-Mo takk ♥  


God natt og drøm søtt, det skal jeg ♥ 

♥ Happy wife-happy life ♥

Say no more...♥


Ha en fin dag!
Klem fra Meg

onsdag 13. januar 2010

Tralalalala...

I dag er en herlig dag, fortsatt veldig kaldt, men jeg har ingen ute-planer:o)) Har nemlig fått Kamille i posten og vært på Linneas Hage og kjøpt rykende fersk Jeanne d' Arc Living! Så i dag er det hjemme i go'stolen med pledd og fyr i peisen... Sender gutta på trening og datteren på shopping med ei venninne og hennes mamma - Home alone!En annen morsom sak, er at i dag flyttet vår aller første Maileg-kanin inn i huset:o)) Den er så søt, en bitteliten lillebror... Så får vi håpe på en søster, mor og far etterhvert, kan ikke få alt på en gang...Ha en fortreffelig Onsdag i Bloggeland, nå skal jeg kooooose meg:o)

Klem fra Line

mandag 11. januar 2010

Et skritt nærmere...??

.... Et skritt nærmere det og bli en ekte blogger? Jeg har skjønt at det er enkelte ting man bare MÅ ha i dette bloggelandet, og nå har jeg vunnet en osteklokke, kjøpt meg litt GreenGate og malt et møbel hvitt OG jeg har en vimpel!!! Da mangler bare zinkhus fra Walter&Co, en liten Maileg familie, et par Tildaer og en 7-8 quiltede pledd med blomster, så kan jeg vel anse meg for en "ekte blogger" og være... eller:o))Har i alle fall sydd meg en vimpel og et par hjerter i dag, og da må det sies at dette er mitt første sy-prosjekt siden barneskolen, og jeg kan kun sy rettsøm.... dessuten er jeg ekspert på 2 undertråder:o))
Men det ble da noe i nærheten av en vimpel ... (et et par litt skjevstappede hjerter)

Nå er ikke utstyret og "sy-rommet" av ekspert klasse heller ...:o)) Jeg har okkupert halve kjøkkenbordet, og der har jeg alt jeg eier av sy-saker! hehe:o)) Men dette var litt artig, så kanskje jeg utvider til å ta hele kjøkkenet! Vi får se:o))Lopppeprosjektet jeg skrev om i går er utsatt på ubestemt tid... Endel av det skal sprayes og da må jeg ha utevær... Og det var IKKE utevær her i dag, men i morgen kanskje? :o))

Ha en fortsatt god kveld!
Klem fra Line