mandag 6. januar 2014

[ min egen stil ]
Mye prat om stil og trender i bloggeland for tiden:)
Om hvorvidt man har et "kataloghjem" eller klarer og skape sin egen stil...


 
Mange hjem med de samme tingen, kan være enig i det...
...men jeg syns likevel de fleste er veldig flinke til og gjøre det til sitt eget:)
Finne sin egen stil.De samme tingen på forskjellige måter, det er vel bra:) 
Jeg er nok ikke så opptatt av om det er "mote", "trender" eller "in"...
Det viktigste er at det er MEG, og at det passer inn her.
Treg er jeg og, får tingene sånn ca ett år etter at det var "nyhet" hehe:))
Jaja, så har jeg ventet og ønsket meg det lenge da, gleden blir desto større!!Hva tenker du?
Er du lei like hjem og like blogger...
Eller finner du fortsatt inspirasjon og variasjon i bloggeland?


Ha en flott kveld!! 19 kommentarer:

InstatreffNorge sa...

Syns d er masse flott og unikt i bloggeland jeg, og elsker også
å se andre stiler enn min egen.
Suger til meg inspirajon overalt!
Men kan bli lei av å se alle de trendy møblene og putene og koppene
overalt...blir mye likt... men d er jo fordi jeg selv liker ting med sjel.. men HURRA for mangfoldet:):)

Klemmer

Mitt og vårt hjem sa...

Det at mange har dei samme tingene betyr vel egentligt at dei blir inspirert av kvarandre til å kjøpe dem. Eg meine helt klart at ein klarer å skape personlighet uten å fylle hjemme med gjenbruk.(eg liker gjenbruk,ikkje misforstå). Eg blir fortsatt inspirert her inne,det er stylingen og bildekvaliteten som fange meg.
Takk som inspirerer:)
Klemmer Siv Mette

Unknown sa...

Flotte ting du viser på bildene!
Leser ikke så mange blogger som jeg gjorde før, men fortsatt veldig mye inspirasjon å hente. Blir jo aldri helt likt uansett.
Ha en flott tirsdag!

Merete sa...

Haha! Treg, ja! Jeg er så treg at "alle" har det jeg - så da får jeg ikke lyst på det allikevel!
Fin tirsdag!
Klem

Reidunn sa...

Jeg finner inspirasjon hos de fleste bloggerne:)
Selv om de er ganske så like noen av dem kan det være en fargekombinasjon, en diy eller andre interiørløsninger som fenger meg:)
Jeg blir selvfølgelig fristet til å kjøpe alt det flotte som finnes. Men etter flere år så har man jo et hus som allerede er fullt.
Jeg liker å lage det meste selv og da blir det min egen design og mest personlig!
Ha en fin tirsdag:)
Klem Reidunn

MittLilleHjerte sa...

Jeg synes de fleste er veldig flinke til å gjøre det til sitt eget. He he, jeg er vel ikke noen rakett jeg heller. Men med gull i interiøret, var jeg veldig tidlig ute igjen. Fordi jeg likte det, selv om det ikke var inne enda:)
Ønsker deg en herlig dag videre!
Klem fra Janne

Rosa sa...

Hei søte Line!

Lenge siden nå, er ikke like aktiv her inne lenger. Men finner fortsatt inspirasjon, og koser meg med yndlingsbloggene mine:-)

Ja, det ER mye likt, men jeg finner likevel inspirasjon hos de jeg leser og liker. Dessuten er jeg også "treg", hahahha!

Men du, jeg er på jakt etter en plakat av en nederlansk (mener jeg) fotokunstner som jeg vet du har laget et eget innlegg om. Bildene er av barn og en del grenser til det groteske, bl a av en jente med saks og lang flette.
Skjønner du hvem jeg mener og vet du evt hvor jeg kan få tak i de?

Håper alt står bra til og at du får en nydelig kveld <3

masse klemmer, Rosa

loftkroken sa...

Man blir jo påvirket av det man ser.
Jeg klarer ikke å følge disse nye trendene.Forandrer seg så fort at jeg henger ikke med, hihi
Jeg ser på deg som en mote/trend blogger ;-) Men du klarer å skape ditt eget alikevel.

God klem
Bente

Line sa...

Hei søde navnesøster! Jeg finner også masse inspirasjon på bloggene jeg leser! Enig i at mye er
Likt, men man inspirerer vel hverandre, og d er jo gøy! Samtidig føler jeg d er mange som er flinke til å introdusere nytt, da er d enda gøyere! Jeg er nok også litt som deg, liker s jeg liker og kan godt komme ett år i etterkant på trendstash!! Vil bare si at jeg logger av Lykkeline bloggen! Forsøker med en ny start, og du finner meg heretter på bloggen ByLine
bylinebyline.blogspot.com
Håper du vil følge med meg også her, og har du lyst så blir jeg veldig glad om du legger meg i bloggrollen din!

Klem fra line:-)

Unknown sa...

Jeg blir stadig inspirert av andre både via blogger og ikke minst på Instagram. Føler ofte at jeg kan kjenne igjen stilen til mange jeg følger, bare ved å se bilder. Tror og håper at jeg også har funnet litt min egen stil, selv om jeg har mange ting som mange nok har selv eller liker.... :)
En fortsatt fin uke til deg!

Monica/Twist sa...

Det er mye likt om dagen, men vi blir jo alle påvirket av hverandre mer eller mindre. Men uansett er jo ingen hjem like. Alle har sin egen smak uansett! Men de som våger å gå sin egen veg stilmessig, er de som inspirerer meg mest.

Stilen vår modnes med tiden, vi prøver oss frem med forskjellige ting, og til slutt har vi funnet den. Og når vi har landet på en stil som vi føler er "oss", har vi alikevel med oss møbler og ting fra et helt liv som til sammen blir en miks av vår egen unike stil;)

Fin uke til deg! Klem

Anette sa...

Jeg synes det er spennende å se like ting i forskjellige hjem også jeg:) Og som med det meste, så er det trender som kommer og går og jo mer man ser en ting, jo lettere er det å like den.

Ha en fin dag:)

Anette Willemine sa...

Du har alltid så flotte bilder, Line, og det er en av tingene jeg liker så godt hos deg. Tror vi alle henger oss på noen trender, men jeg finner det kjedelig når "alle" skal ha de samme tingene. Man kan ikke kjøpe seg god smak heller, og når jeg ser enkelte kun kjøper designmøbler, synes i alle fall jeg det blir helt kjønnsløst og upersonlig. Men, for all del, hver sin smak!

Ha en glad onsdag!
Klem fra,
Anette Willemine

helen og gutta sa...

det er veldig mye likt i bloggverden men jeg synes også at mange klarer å gjøre det personlig, og det synes jeg blant annet at du er veldig flink til. synes det er gøy med både innlegg her på bloggen fra deg, og på instagram. Jeg liker også at når *større* bloggere tar seg tid til å besøke de ikke fullt så populære bloggerne, som meg hehehe. men helt ærlig så synes jeg det er ganske viktig at man tar seg tid til å kanskje titte innom dem som faktisk tar seg tid til å titte på ens egen blogg. klem Helen

♥ Netta ♥ sa...

Grunnen til at jeg leser din blogg som en av ganske få om dagen (på grunn av altfor liten tid dessverre) er akkurat det at du har din egen stil. Klart man vil ha noe nytt inn i hjemmet sitt og da blir det ofte ting som man har sett på en blogg, i et blad eller hjemme hos noen - det er det man kaller inspirasjon.

Keep up the good work og ha en herlig uke!

Klem
Anett

sa...

Jeg så enig med flere av de som har skrevet over her. Når vi skulle renovere huset så brukte jeg myyyye av tiden til å hente inspirasjon fra blogger og nettet generelt. Jeg synes det er veldig mange forskjellige stiler her i bloglandia :) Om folk har de samme tingene så blir de ulike i hvert enkelt hjem.

Dine bilder er jo bare en drøm. Selv om du skriver at du ikke er den første til å skaffe deg de trendy tingene så får jeg lyst på tingene når jeg ser de på dine bilder :)

Igjen tusen takk for at jeg ble den heldige vinneren av Dixie vesken. Jeg hentet den på posten på mandag og jeg elsker den :)

Ønsker deg en fortsatt fiiin uke, flinke du.

Carinaklem

idylloghim.blogspot.com sa...

Hei. debatten går for tiden....Jeg synes at alle har forskjellig stil selv om vi har mye de samme varene og tingene:) det betyr at vi blir inspirert av hverandre, å det er jo så mange inspirerende blogger og hjem der ute:) jeg startet å blogge for å håpe at eg kunne inspirere...Nå for tiden så kjenner jeg nesten at jeg får dårlig samvittighet når jeg har kjøpt en nye ting, for debatten er så stor om oss bloggere....:(
Viktig å skape en helt egen stil, jeg er bevisst på å holde min egen...:)
Du har en blogg som inspirerer og alltid så fine ord og kommentarer hos meg:) Mange vakre hjem der ute:)! ha en fin kveld. Klem Ann Elin

Lisa ♥ sa...

Wo bekomme ich diesen weißen Kerzenständer?
Der ist so schön. ♥


Where can I get these white candle holders?
It is so beautiful. ♥

Heidi // Lyse Ideér sa...

Heisann Line! :)

Dette var et godt og gjennomtenkt innlegg - Jeg henger litt etter for jeg har blogget om samme team i dag.. (Sååå hermegås altså! *hehehe*)

Jeg liker mange ulike stiler, så jeg synes at det finnes et stort mangfold i bloggverden.. Noen kjøper det nyeste, mens andre kjøper kun brukt. Jeg liker begge deler! :)

Det er dyrt om man skal henge med på hver eneste trend.. Det viktigste er, som du sier, at man liker det selv og trives i eget hjem. Det er tross alt du som skal bo der! ;)

Ha en flott lørdag <3
Klem fra Heidi