onsdag 26. mars 2014

[ lillelørdag ]Onsdager er i grunn helt greit:)
Nedtellingen til helg er igang...


 Det er meldt strålende soool, fantastisk!!
Nå er det ikke lenge til vi kan plante blomster, finne frem putene til hagemøblene,
sette opp parasollen, gjøre i stand grillen - BLIR BRA!! :)Men, i første omgang - fjerne plasten, pakke frem, vaske stoler og bord, 
spyle litt og bare nyyyte helgen og solen!
Vi har det fint:) 


Er det meldt sol hos deg?
11 kommentarer:

Elisabeth sa...

Åååå, hagemøbler <3 Gleder meg til å ta fatt på uteområdet! Nå kan vi endelig si oss ferdig inne... akkurat i tide med både solen og gradene utenfor ;D

Ha en herlig dag videre! :)
Klem

Bella sa...

Vi har strålende sol og det er bare så deilig!! :) Vi har ikke kjøpt hagemøbler ennå, men om dette været skal fortsette må finne noe! ;) Nydelige bilder som alltid!

Kos deg med vasking av stoler og bord! ;) knis
Ønsker deg en fin lillelørdag!
klem

Anonym sa...

Så herlig med sol og vår:)trengs det og godt å få gjort litt ute og:)
Fin dag til deg!
Klem fra Lillian

Anonym sa...

Her er det meldt sol, sol og sol!

idylloghim.blogspot.com sa...

Å, er det ikke deilig, våren er kommet, sola skinner!!!:) juhuuuu:) jeg har fri i morgen å da bare må jeg plante litt ute :) hagemøblene er klare året rundt hos oss....he he. Vi har så kjekk uteplass og hagestue.
Disse bildene dine er bare så lekre, jeg elsker den planten, selv om for noen så virker den død, det sa broren min ;) hi hi.
Ha en fin dag i morgen også, søte deg. Stor klem Ann Elin

linntove sa...

Her har vi hatt sol hele uka og er meldt fint vær enda noen dager så storkoser meg og nyter det mens det varer :)
Go onsdagskveld til deg:)

Rosehagen sa...

Hei på deg;)
Er det ikke fantastisk at vi har et sånt vårvær;) Vi har fått ut noen stoler slik at jeg han nyte noen timer ute i vårsola ettersom jeg er lite mobil. Femte uken med krykker!!
Men jeg har fortsatt håpet om hytteliv med skiturer i påasken;)

Nydelige bilder;))

Klem fra Ann-Mari

Frk. Wickstrøm sa...

Nå er det like før! Vi har fått tildelt masse sol i Trønderhovedstaden allerede i år, og håper dette fortsetter til iallefall oktober! Nyt vårsolen - det blir bare bedre :)

h.espe sa...

Så nydelige bilder du viser :)

Ja, nå er det like før vi kan begynne å sette ut hagemøblene. Er jo meldt flott vær til helgen, så kanskje kan vårshiningen på verandaen begynne ☀

God helg til deg!

Klem Hildegunn

Livets små øyeblikk sa...

Ja nå er det på tide å gjøre klart til våren og sommeren, tenk til helga skal vi over på sommertid:) Det har vært nydelige dager her og, i morgen (eller, det blir vel strengt talt i dag siden vi nå er over midnatt;) er vi lovet høye temperaturer - så deilig:)

Ønsker deg ei strålende fin helg med masse deilig sol,
varm klem:)

devil jiang sa...

Geneticists This is a list of people who have made notable contributions replica watches uk to genetics. The growth and development of genetics represents the work of many gucci replica people. This list of geneticists is therefore by no means complete. Contributors chanel replica of great distinction to genetics are not yet on the list. have scored another victory on the playing field of the mouse genome. In what they call chromosome engineering, researchers have hermes outlet succeeded in deleting, inverting, or rearranging not single genes but large, selected blocks of mouse DNA DNA: see nucleic acid. DNA