lørdag 2. januar 2016

GULL
Samlingen av gull er komplett!
Er egentlig litt lei disse stripene, må innrømme det...
Men akkurat denne serien i gull er så fin å dekke bord med:)
De får stå på hyllen litt til, er jo i grunn litt julete :)
I alle fall med gran og lerk!


- Kähler omaggio jubileumsvase i liten og stor fra Ruth&Rudolf // Lysestaker og små vaser fra Mitt Skattekammer -Håper starten på 2016 er bra!
Her koser vi oss fortsatt, masse julegodis igjen...
Men mandag, da er det slutt;)


Ha en fin fin lørdag!6 kommentarer:

Merete sa...

Så fint!
Har hatt to sukkerfrie dager her nå...spørs om ikke jeg kliner til og glefser i meg alle restene når mandagen kommer, jeg... ;)

Ingrid Tunheim sa...

Skjønner godt at du er litt lei de vasene for ærlig talt, "alle" har dem jo i forskjellige varianter og da er det ikke kjekt lenger. De er jo skikkelig fine, men ikke så kjekt når det går inflasjon i dem. Jeg har ikke noen bare av den grunn. Dumt egentlig, men sånn er det.
Uansett hat du utrolig mye fint her på bloggen din.

Ønsker deg et godt nytt år.

Hege sa...

Eg har nokre sjølv i striper, men har falt for Hammershøi-serien.. Men sjølv om at "alle" har Kähler-produkta bryr eg meg ikkje - eg tek inn det eg likar sjølv i heimen, ikkje fordi "alle andre" har det eller kva trendane sei :) Ein skal føle seg vel i sin eigen heim :)

Unknown sa...

Her holdt det en uke, denne helgen har jeg spist alt for mye godis :-o

Unknown sa...

Egentlig så bryr jeg meg lite om hva andre har, men disse har kanskje blitt to much :-o Men de er veldig fine når man dekker bord, det liker jeg :-)

Unknown sa...

Nettopp! Akkurat slik tenker jeg og, syns heg det er fint, så ønsker jeg meg det - om det er nyheter, gammelt, poppis eller ei - passer det her, og syns jeg det er fint, så kommer det kanskje hit :-)) Og akkurat disse er knallfine når man dekker bord 👌🏼