torsdag 31. mars 2016

NEWNESS INTERIOR
Min absolutte favorittinteriørbutikk Ruth&Rudolf relanserer i dag!
Nytt navn, nytt konsept, ny stil og fantastiske nye merker og varer 
Nå er det MYE lekkert å finne!!
Det vil også være mulighet for å besøke det nye showrommet etterhvert :)


Her er et lite utvalg av alt det fine som nå legges ut!
Klikk deg inn i nettbutikken HER 
Besøk de også på Instagram @newness_no for å få med deg nyheter, tilbud og inspirasjon!!Vi nordmenn ser på hjemmet som mer enn et sted å bo. Våre hjem bidrar til å definere hvem vi er og hva vi står for. Gjennom fargevalg, møbler og detaljer viser vi frem våre personlige preferanser. Som en levende refleksjon av personligheten vår. 

Det er dette Newness handler om. 

Newness elsker rene linjer. En skandinavisk minimalisme med sjel. Vi elsker stram estetikk, betong, fargen hvit og store glassflater. Newness er modernisme med en twist, og med en forkjærlighet til det som er litt annerledes ønsker vi å inspirere til å dyrke en urban livsstil med plass til personlige fingeravtrykk

Vår visjon er å være et nettbasert moodboard som guider våre kunder gjennom spennende og særegne produkter. God service og evnen til fornyelse er viktige nøkkelord. Butikken er alltid åpen, og med sitt brede utvalg skal den være et førstevalg for alle som elsker å forsvinne inn i en verden av unikt, stilsikkert interiør. 

Newness drives av dedikerte mennesker med lidenskap for interiør og mote som en livsstil. Med en naturlig nysgjerrighet og evig søken etter det nye skal Newness oppsøke og fronte alt ifra særegne produkter med inspirasjon hentet fra reiser rundt om i verden, til det som blir en hverdagsfavoritt og en praktisk nødvendighet i hjemmet.

Velkommen til en altoppslukende verden av interiør. Velkommen til Newness!

 


Happy shopping! 

Ingen kommentarer: