mandag 28. januar 2013

{ Interiørdag med Hviit }På lørdag var det duket for gave- og interiørmesse på Lillestrøm med de flotte damene fra Hviit, Linda og Nina, og damene bak bloggene Høytrykk, Fabelaktig, Lidyll, Mollys Bubble og Med et lekent sinn:) Det ble en helt fantastisk dag!!

Det hele startet med møte hos enkelte utstillere - som var godt plukket ut av Linda herself:))
Første turen var til Bloomingville.
Og wow, så mye flott!! Mens vi fikk kaffe, kakao, vann i fiiine flasker og info om nyheter satt jeg og innredet vårt soverom i hodet, hahaha:) Og jeg har ting ganske klart for meg nå. Masse nyheter på vei... Digger huskassene!!Så gikk turen videre til Nicolas Vahé! Og det dere, var helt fantastisk!! 
Snakk om godis for gane og øyne:) På bordet bugnet det av pesto, marmelader, gele, marinader and you name it! Og det var digg, alt var himmelsk, rett og slett:) Det ble i tillegg servert vin, limonade og herrrrrlig dessert - Riz au lait Vi gikk derfra glade og fornøyde med en flott goodiebag - Tusen takk!! Hviit har allerede tatt inn endel av disse varene, og jeg kjenner på meg at det blir mer etterhvert - så klikk og kjøp, du angrer ikke:)) (bilder lånt fra Nicolas Vahé)


Nå var det tid for foredrag! Og ikke hvilket som helst nei... men med selveste NIB jentene, Solveig og Ann Helen - superdamene:) Utrolig bra foredrag, og vi satt på første rad og heiet, i skikkelig interiørblogg-ånd, hehe;) De kom med mange flotte tips til hvordan butikker kan lage gode blogger, og jeg er sikker på at det var mange som plukket opp gode ideer. Dette kan dere virkelig jenter!! Gratulerer med vel gjennomført! (bilde lånt fra NIB)


MAT igjen:)) Og vi fikk virkelig testet smaksløkene våre denne dagen!
Fantastiske Foodcourt sponset nydelig lunsjbuffet og varmmat + deilig dessert og god drikke:)
Jeg tror jammen jeg kunne sittet og spist enda, haha:) Og for en service - sånt liker vi:) Mens vi spiste og koste oss fikset Linda goodiebags fra nettbutikken - takk takk, herlig, herlig!Rett fra lunsj til House Doctor - de leverer alltid og jeg ble litt "blown away"! For en stand, utelukkende godbiter:) Her fant jeg mye og tilføre min allerede laaaange ønskeliste:) Og Hviit har selvfølgelig tatt inn mye nytt og fint - weeee :) Mye lekkert kobber og metall, liker det altså!  (bilder hentet fra den nyeste House Doctor katalogen)Neste stopp - Mandal veveri. Og endelig en titt på de fiiiineste pleddene designet av Andreas Engesvik, og de var, om mulig, enda finere i virkeligheten enn på bilder, myke og goooode... sukk...
Jeg ha. Hvis du også ha disse, så finnes de hos Hviit:) (bilder lånt av Mandal veveri)Vi avsluttet så med standen til favoritten Kähler. Her så vi igjen mange av de "gamle slagerne" og noen herlige nyheter, som små utgaver av Botanica (tilføyer disse til ønskelisten nuh), nyheter i Omaggio-serien og en helt ny vaseserie kalt Love song - kjempefine! Kähler finner du hos Hviit.
Etter dette måtte jeg hjem, desverre... skulle så gjerne sett enda mer... (bilder lånt fra Kähler)... MEN, det kommer nye muligheter! Vi heldige utvalgte bloggerne er utnevnt som Hviit-ambassadører for 2013 - så det kommer til og bli mer morro utover året:) Fantastisk!!


Igjen, Tusen takk til Linda, Nina og Hviit for en fantastisk dag!!

Her er flere linker til vår fantastiske dag:)

13 kommentarer:

livingillusion sa...

Åå... Det hørtes ut som en fin dag, ble litt misunnelig her ;) Jeg har ikke gjort noe annet enn å rydde og vaske i helgen, fotoshoot her i morgen.. tihi! Natta :)

(eddas) sa...

kke i tvil om at det var en fantastisk fin dag dere hadde:)
Og mange fristelser å se.....
fin ny uke til deg
klemklem

Fairy Nuf sa...

Høres ut som en drømmedag! Gratulerer så masse. Ha ei super uke! Klem fra Ingrid

re:signert sa...

Så deilig dag dere hadde! Alltid stas å samle en gjeng og bli inspirert. Tar med en gjeng til stockholmsmesse neste uke. DET ggleder jeg meg til!! Ha en fin uke!
signe

Liza sa...

Fantastisk dag dere hadde:)
Kom meg ikke opp til messen i år:(
Å vel for ta det igjen til høten.
Ha en fin uke
Klem
Liza

Guttemamma sa...

SÅ gøy, og så heldig du er som har fått denne sjansen!! Ser ut som det er nok av fristelser fremover og...skummelt!
Klem♥

Casa del Pt sa...

Så gøy!!
Fine bilder, masse lekkert.

Ønsker deg en fin mandag *klem*

MittSitt sa...

Jeg skjelver av begeistring både av bilder og følelsen din..
Heldige Line.
Så GØØØØØØØØØØØØØØY
Ha en flott dag videre.

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Hvilken dag det var! Så fint innlegg du har skrevet ;) Gleder meg til fortsettelsen, glede!

Ønsker deg en god start på uken. Nå skal jeg ta en lang runde inne på bloggen din. Blir så gøy!

Smil fra meg

fam gab sa...

D R Ø M M E D A G ! ! !
Herlige bilder, og jeg gleder meg på dine vegne! Så kult det måtte være, å være med. Og jeg brekker meg nesten litt i misunnelse over goodie-bager, som deles ut - jeg vil også ha!!! haha ;D

Fabelaktig sa...

Takk for en herlig dag, søta!

Ønsker deg en fabelaktig start på uken, her er det full rulle hele uken, før vi avslutter med en helg på Beito.

Smil og klem
-Maia

Mitt Lille Smykkeskrin sa...

For en dag dere må ha hatt! Høres helt supert ut!!

Sannes verden sa...

Heldige dere! Ser ut til at du koste deg :)
Ha en fin fin ny uke.
Sanne.